Overnachten in Oirschot


Bed & Breakfast de ”Donkhoeve"

U bent welkom bij Bed & Breakfast de ” Donkhoeve”. Landelijk logeren in een oude boerderij met de luxe van een hotel. Kleinschalig en waar persoonlijke interesse belangrijk is.

De Donkhoeve is gelegen in pittoresk Oirschot, tussen de steden ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Oirschot wordt ook wel monument in het groen genoemd, het bezit namelijk 11 natuurgebieden en 300 monumenten. Rondom de omzoomde markt op 3 km. afstand zijn veel terrasjes en eetgelegenheden. Er zijn boerderij terrassen, ‘n kegelbaan en een pannenkoekhuis 2 in de omgeving. De Donkhoeve ligt aan vele fiets- en wandelroutes, deze routes liggen voor u klaar, het gebruik van onze fietsen is gratis.
Ook gratis boerengolf spelen, klootschieten, goudzoeken, jeu de boulle en kruisboogschieten behoord tot de mogelijkheden.
De Donkhoeve heeft twee appartementen. De ‘Kleine Polsdonk’ is een vrijstaand boerderijtje en in de ‘Donkhoeve’ is het achterste gedeelte van de langgevelboerderij. Beide met eigen ingang, kookgelegenheid, terrassen met tuinmeubilair gelegen in mooie borders en open haard. In de kleien Polsdonk is een prive sauna.
De bedden zijn voorzien van comfor air opdekmatrassen.
Gratis gebruik van fietsen, haardhout, koffie (senseo) en thee, spelen van boerengolf, klootschieten, kruisboogschieten en goudzoeken. Afgesloten fietsenstalling, gratis parkeer ruimte, en paardenstalling aanwezig.
In 2007 ontvingen wij de prijs Best Bed and Breakfast Brabant.
Graag willen wij U verwelkomen, tot ziens!

Overig: Huisdieren toegestaan, Geschikt voor mindervaliden
Boerderij in bedrijf: Ja
Personen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Faciliteiten: Airconditioning

Contact

Fam. v. Ruremonde - 

Polsdonken 2 & Priemsteeg 1a 5688 LG Oirschot

Tel. 06 28830062 
info@donkhoeve.nl
Website: http://www.donkhoeve.nl/