Overnachting Bovenkarspel


Familiecamping de Gouwe Stek

Camping de Gouwe Stek is een gezellige kleine camping in Noord-Holland vlakbij Enkhuizen.

In het hoogseizoen komen er veel families kamperen waardoor de camping dan een gezellige familiecamping is, in het voor- en naseizoen is de camping meer een rustige 50+ camping. Er is veel speelgelegenheid voor kinderen. Ook wordt er in de vakanties en in het hoogseizoen regelmatig wat georganiseerd. (Denk aan varen, pannenkoeken eten, bingo…zie ‘activiteiten op de camping‘ voor meer).

De camping is zo’n 15 jaar geleden gestart als een kleine boerencamping.

Ondertussen mogen we trots zijn met onze 50 campingplekken en 2 toiletgebouwen. Ook zijn er accommodaties: 4 pipowagens en 1 safaritent. Sinds 2017 bevindt zich, op enige afstand van de camping, ook een groepsverblijf (tot 30 personen).             

       
Omgeving van de camping

De camping heeft een ideale ligging: tegenover de camping bevindt zich het Streekbos (<500m) waar u kunt zwemmen in een meertje met zandstrand. Tevens kunt u hier heerlijk fietsen en wandelen. Wilt u liever iets anders doen? Ook dat kan in het Streekbos: denk aan klimmen in het klimpark, midgetgolfen, klootschieten, sterrenkijken,  natuureducatie, handboogschieten, vlotten bouwen, kanovaren, voetschilderen, een fiets of step huren, verschillende vaartochten en teambuildingsactiviteiten. Dit alles op nog geen 500 meter vanaf de camping!

Hiernaast bevindt de camping zich vlakbij het pittoreske VOC stadje Enkhuizen met interessante geschiedenis (2.5 km tot centrum). Ook kunt u heerlijk fietsen langs het Ijsselmeer. Of natuurlijk lekker zwemmen.

Wilt u weten wat er nog meer in rondom Enkhuizen of Noord-Holland te doen is? Kijk voor meer tips bij ‘Hoogtepunten van de omgeving’

Camping de Gouwe stek

De Gouw 11

1611 BS Bovenkarspel

0228-516958

https://degouwestek.nl

info@degouwestek.nl