Bedandbreakfastoverzicht.nl
 

Overnachten in Kampen


Kampen De Zevenster


 


Kampen is een eeuwenoude Hanzestad met een buitengewoon levendig karakter. Eigenlijk gewoon een openluchtmuseum. De magnifieke skyline langs de rivier de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen, de indrukwekkende poorten en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling.


Winkelen in Kampen is leuk dankzij de vele boetiekjes, eigentijdse speciaalzaken en hippe kledingwinkels. Daarnaast is het heerlijk vertoeven in één van de vele koffietentjes, lunchrooms, cafés en restaurants. Jaarlijks worden er tal van evenementen georganiseerd en is er altijd wel een interessante expositie te bezichtigen in één van de musea.
Ontdek de historische binnenstad van Kampen bij voorkeur te voet, op eigen houtje of onder leiding van een professionele gids. Wandel door de karakteristieke straten en stegen maar vergeet daarbij niet omhoog te kijken naar de prachtige gevels waaraan het rijke verleden van Kampen af te lezen is.


Loop je onder de poorten door dan bevind je je direct in het groene hart van de stad. Verder wordt de stad omringd door prachtige natuurgebieden. Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen of te fietsen door de uiterwaarden en langs de rivier de IJssel of over het prachtige Kampereiland.


Nog een aanrader...ontdek al varend de natuurlijke omgeving van Kampen. Het stadsaangezicht met de schepen van de Bruine Vloot aan de kade zorgen voor een prachtig beeld op de achtergrond. Vaar over de IJssel, door de prachtige IJsseldelta en het Ketelmeer. Je kijkt je ogen uit vanaf het water!
Laat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Kampen en omgeving! B&B de Zevenster is tevens gevestigd aan de oudestraat 4 een monumentenpand.(open vanaf 15-12-2017)

 

Contactgegevens
Bed en Breakfast de Zevenster
Oudestraat 4 8261 CP Kampen
Telefoonnummer 0031618819965
Email: dezevensterkampen@hotmail.com

 

https://www.dezevensterkampen.nl/
Kampen 't Geheim van de Molenaer' 

Op een van de mooiste plekjes van Kampen, naast de molen " de Olde Zwarver " aan de oever van de IJssel met een prachtig uitzicht over de rivier, ligt onze bed and breakfast , " 't Geheim van de Molenaer" Wij hebben voor u twee sfeervolle landelijk ingerichte kamers, met voorzieningen zoals een nespresso apparaat, waterkoker, koelkast, TV en een  eigen badkamer met toilet en douche voorziening op de kamer.
En natuurlijk kunt u beschikken over gratis WiFi.
U kunt bij ons gratis op het terrein achter het hek parkeren en er is een mogelijkheid tot huren van een fiets.
U verblijft buiten het centrum van de stad, maar het centrum is makkelijk te voet te bereiken.
Op steenworp afstand is er een bushalte en iets verder een NS Station.
U kunt inchecken van af 17.00 uur, maar vaak kan eerder ook, maar dan graag in overleg!
Onze voorkeur gaat uit naar betaling vooraf, bij contante betaling rekenen we 5,00 extra voor administratie en stortingskosten.
www.geheimvandemolenaer.nl


Janneke en Ernst den Ouden,
IJsseldijk 94
8261LM Kampen

Email: het@geheimvandemolenaer.nl
Tel:038 333800 0653381910