Overnachten in Terneuzen

Maison Rocaille


Heerlijke geuren en rustige kleuren verrijken onze B&B op de woonboerderij gelegen in de polders. Twee frisse kamers voorzien van alle comfort in de bijgebouwen. Na een drukke werkweek is "ontspannen" de boodschap, waarom dan niet even bij "Maison Rocaille"? Genieten van de rust, hot tub of infrarood-sauna.

 

Kamers: Sfeervolle kamers met specifieke aandacht voor interieur en kunst. Voorzien van alle nodige faciliteiten zoals douche of bad met handdoeken en verzorgingsproducten. Uitgebreid ontbijt is steeds inbegrepen.
Carte postale: Deze kamer is op het eerste verdiep, bereikbaar met een trap. Er is een vrijstaand bad en een gezellige zithoek. De muren worden gesierd door postkaarten welke gelinkt worden aan de postzegeltekenaar Oscar Bonnevalle.
·      Wifi
·      Bad
·      Handdoeken
·      Haardroger
·      Koffiebar
·      Lavabo
·      Verzorgingsproducten
·      Zitplaatsen
Timbre: Deze kamer is op het gelijkvloers. Er is een inloopdouche en een gezellige zithoek. De muren worden gesierd door een authentieke verftechniek welke gelinkt is aan de postzegeltekenaar Oscar Bonnevalle.
·      Wifi
·      Douche
·      Handdoeken
·      Haardroger
·      Koffiebar
·      Lavabo
·      Privé terras
·      Verzorgingsproducten
·      Zitplaatsen
Prijs: 49euro/persoon (incl. Uitgebreid ontbijt)
*aangepaste prijs voor kinderen
Activiteiten:
Natuurreservaat: Op 5 minuten sta je aan het natuurreservaat "De Braakman".
Dit is een prachtig domein met heerlijk rustgevende natuur. Strand:Op 15 minuten rijden sta je aan het Breskens strand. Cadzand is vlakbij om een wandeling te maken in de duinen en even uit te waaien. Skidome: Op 5 minuten rijden sta je aan de "Skidome" een indoor skipiste voor de sportievelingen. Sluizencomplex: Via het portaal van Vlaanderen kan je een bezoek brengen aan het grootste sluizencomplex van Europa. Verdronken land: Het land van Saeftinghe, dit kan je met een gids bezoeken. Dit is bekend uit het liedje Rob De Nijs. Paarden en Pony's: We hebben 2 paarden en staan open om andere paarden te ontvangen. Tevens kan je gaan wandelen met één van onze pony's.
Hottub of infraroodsauna: Voor het gebruik van de wellness vragen wij 25€ (inclusief drankje).

Contact:
Zandplaatweg 6 4542PR Hoek
Tel: 0031612515814
Maison.rocaille@hotmail.com
www.maisonrocaille.nl