Overnachten in Foussignargues

Au Grand Bonheur


Au Grand Bonheur is een B&B met een familiaal karakter. De B&B telt 5 charme kamers voor maximum 12 personen, voorzien van alle comfort. Au Grand Bonheur vormt een mooie uitvalsbasis om de prachtige Cévennes, Ardèche, Gard en Lozère te ontdekken, wandelend, fietsend of gemotoriseerd.
Bezoeken van eeuwenoude dorpjes, prachtige monumenten, zuiderse markten met lokale streekproducten, zwemmen in rivieren, kajakken, enzovoort. Genoeg te doen om jullie een fantastische vakantie aan te bieden, dit met de nodige informatie die Luc en Karin je graag bezorgen.
Op het domein kan je overdag genieten van de rust, heerlijk zwemmen in het verwarmd, chloorvrij zwembad met een wijntje of biertje of gewoon een frisdrank, te verkrijgen aan de honesty bar.
‘s Avonds word je 5 of 6 dagen verwend met een culinaire all-in formule van aperitief tot dessert en koffie. Leven als God in Frankrijk is hier geen onbekende.

Waarom zou jij kiezen voor ‘Au Grand Bonheur’? Enkele suggesties…
-Het gezellig aperitieven in de schaduw van de reuze lindeboom.
-De table d’hôtes met all-in formule tot en met de koffie.
-Zalig relaxen aan het verwarmd zwembad.
-De prachtige natuur in de omgeving met zijn talrijke uitgestippelde wandelingen.
-De talrijke idyllische dorpjes en stadjes in de omgeving.
-Tips en kaarten ter beschikking!
-Het bezoeken van de gekende zuiderse markten zoals in Uzes, Bességes, Saint Ambroix, enz.
- De tal van sportmogelijkheden voor jong en oud zoals: wandelen, kano, kajak, fietsen, zwemmen, canyoning, avonturenpark, …
-De gezellige kamers voorzien van alle moderne comfort zoals wc, lavabo, douche of bad, badkamerlinnen en ruime opbergmogelijkheden.
-Of het glooiende landschap met goed onderhouden wegen, ideaal om rond te toeren met fiets, moto of auto. Er is overigens een gesloten garage voor fiets of moto, gratis uiteraard.

Tot binnenkort in het zonnige en lekkere zuiden?
Au Grand Bonheur is adults-only (vanaf 14 jaar).
Meer informatie op de website van Au Grand Bonheur.

Contact
470 Chemin De La Nouvelle
30160 Foussignargues, Bessèges

Gsm Luc +32476511168
tel 0033/466 56 69 10
www.augrandbonheur.eu
augrandbonheurbb@gmail.com