Overnachten in Ijhorst

Het gasthuis Ijhorst

We heten je welkom! Je wilt een actief uitje en wandelen of fietsen in de mooie natuur van het Reestdal, je wilt genieten van Bourgondische hoogstandjes van de restaurants in de omgeving, je bent op zoek naar de verborgen culturele pareltjes of je wilt gewoon ontspannen. Het kan allemaal in deze mooie omgeving.

Onze ruime B&B is op de eerste verdieping van de vrijstaande ‘schuur’ naast de kerkboerderij in het oude IJhorst. De ruimte heeft een eigen ingang en een gescheiden zit- en slaapgedeelte. Bij het zitgedeelte is een bescheiden keuken met de mogelijkheid om zelf te koken. Toilet en douche zijn op de begane grond. De trap naar HET GASTHUIS is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het ontbijt wordt beneden geserveerd in DE GALERIJ, voorheen een kunstexpositieruimte. Parkeren kan op ons erf. Er is gratis WiFi, maar geen TV.

Tarieven: overnachting met ontbijt € 30, – per persoon.
Aantal bedden: 3 (evt. 4)

Reservering:  T - 0522-441 367 / 06-107 542 03        E - hetgasthuisijhorst@hetnet.nl

Vanuit HET GASTHUIS kom je op meerdere toeristische wandel-, kuier-, en fietsroutes van Zuidwest Drenthe en Noord-Overijssel. Op korte afstand ligt de boswachterij Staphorst, de bossen en heide van Zuid West Drenthe en het watergebied rond Giethoorn, de Weerribben en de Wieden. Iets meer tijd beschikbaar? Dan is de wandelroute het Reestdalpad een mooie gelegenheid om het Reestdal wandelend uitgebreider te ontdekken. Samen met twee andere B&B is er een 3-daags wandelarrangement met bagagevervoer en lunchpakket. Zie www.reestdalpad.nl