Overnachten in Hapert


't Gaffeltje HET ADRES VOOR ZOWEL GROTE ALS KLEINE GROEPEN

Bent u op zoek naar een geschikte bed and breakfast in Brabant voor kleine groep personen, uw gezin of vereniging? Dan is groepsaccommodatie ’t Gaffeltje voor een kleine groep tot max 30 personen de locatie die u zoekt. Deze volledig ingerichte accommodatie beschikt over verschillende slaapkamers. Deze zijn twee tot zespersoons en zijn allen voorzien van een wc en douche. Op de begane grond is de wc en douche aangepast voor invalide. Het is mogelijk om zelf een maaltijd te bereiden in de ruime keuken, maar dit kan ook verzorgd worden door de gastvrouw. Naar wens kan zij zorgen voor een ontbijt, lunch(pakket) en avondeten in buffet vorm. Barbecue, wok, gourmet, koud of warm buffet behoren allen tot de mogelijkheden. Voor ontspanning kunt u terecht in de gezellige recreatieruimte waar een tv, stereo installatie en bar is. Met mooi weer zit u het liefst buiten. De buitenplaats heeft een leuk terras met gazon en een jeu-de-boulesbaan.


De Gaffel biedt twee groepsaccommodaties met bed and breakfast in de Brabantse Kempen. Of u nu met twee of met tachtig personen bent, ’t Gaffeltje en De Gaffel bieden vele mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen. De groepsaccommodaties zijn gelegen tussen landerijen en bossen. Het ideale uitgangspunt voor wandelroutes en fietsroutes. Geniet van de natuur, terwijl u op het terras van een kop koffie geniet. De Gaffel is een familiebedrijf. De gastheer en gastvrouwen kennen de omgeving en weten wat er te doen is. Wilt u zwemmen, kaas maken, weten waar u in de bossen een terras kunt vinden of wilt u naar een markt? Ze informeren u graag over alles wat er in de omgeving te doen is. En wat de plannen ook zijn, van (school) kamp tot bedrijfsuitje en van jubileumfeest tot relaxweekend, met de Brabantse gastvrijheid wordt het gegarandeerd gezellig!


Kleinere groep
’t Gaffeltje is een geschikte groepsaccomodatie voor twee tot dertig personen.
Keuken om zelf te koken
De gastvrouw kan in ’t Gaffeltje een ontbijt, lunch of avondeten in buffetvorm verzorgen, maar u kunt ook zelf koken.
Twee tot zespersoonsslaapkamer
Er zijn in ’t Gaffeltje verschillende slaapkamers voor zowel kleine groepen als gezinnen en stellen aanwezig.
Kamers beschikken over wc en douche
In ’t Gaffeltje hebben de slaapkamers op de benedenverdieping een aangepaste wc en douche geschikt voor minder valide.
Buitenplaats
Op de buitenplaats van ’t Gaffeltje is een gazon en terras aanwezig. Ook kunt u gebruikt maken van de jeu-de-boulesbaan.
Recreatieruimte
In de recreatieruimte van ’t Gaffeltje bevindt zich een bar, tv en stereo-installatie.


Contact:
De Gaffel Groepsaccommodaties
Dalem 17
5527 JE Hapert
www.degaffel.nl
info@degaffel.nl
06-40621154

Beschikbaarheid Klik Hier