Rinsumageast


Welkom bij B&B Claercamp.

Kom genieten in één van de 3 kamers in onze sfeervolle woonboerderij op het noordelijke Friese platteland ten westen van Dokkum. Groene weilanden, zover het oog reikt, met sloten rondom en aan de horizon diverse kerktorens tegen een prachtige lucht
Slapen in Friesland betekent: ruimte, rust, frisse lucht en natuur om je heen. Is het een heldere avond, dan zie je meer sterren dan je ooit hebt gezien en het schijnsel van de vuurtorens van Ameland en Schiermonnikoog.
In een hete zomer hoef je geen hittestress, want je vindt verkoeling onder de kastanjebomen op het erf en er is meestal een lekker briesje van zee.
Wil je graag actief bezig zijn, dat kan hier in de omgeving heel goed!
Ik noem bijvoorbeeld wadlopen, fietsen, wandelen, kanovaren, suppen in de regio of in de grachten van Dokkum. Kijk hier maar eens.
De woonboerderij ligt aan de elfstedenroute voor de fiets en motor en andere voertuigen en vlak bij de mooie stad Dokkum (5km) en de hoofdstad Leeuwarden (18km). Twee weilanden verderop ligt de 11stedenroute op het water ( voor zwemmers, roeiers, schaatsers enz ) l

Matsje Wijtsma
Klaarkampsterwei 6
9105AZ Rinsumageast
KvK 57111022
www.benbclaercamp.nl
info@benbclaercamp.nl
Mob:0651466340