Overnachten in Susteren


B & B ’t Merthoes


Onthaasten en genieten in B & B ’t Merthoes te Susteren

De zon die door het raam naar binnen schijnt, het gefluit van vogels en het gekraai van de haan in de vroege ochtend, dat is wakker worden in één van de kamers van ’t Merthoes. Welkom in onze B&B in Het Smalste Stukje Nederland; een bijzonder plekje waar het leven net iets langzamer lijkt te gaan.

Onze Locatie

De omgeving is ideaal voor een ontspannen weekend of midweek. Voor wandelaars van ’t Pieterpad dat dwars door dit Smalste Stukje Nederland loopt, of voor wandelaars of fietsers die dankzij het knooppuntensysteem zelf hun route bepalen. (Loop je ’t Pieterpad, dan bieden wij gratis haal- en breng service aan.)

Maar ook voor mensen die dagtripjes willen maken of willen shoppen: Valkenburg, Maastricht, ’t Duitse Aken, Roermond of ’t Belgische Maasmechelen (beiden met hun Outlet Centers). Het is allemaal vlak in de buurt.

Aansluitend kun je uitblazen van al deze indrukken in één van de sfeervolle kamers die allen beschikken over ’n eigen luxe badkamer. Het uitgebreide ontbijt wordt op een afgesproken tijdstip geserveerd in de gezellige eetkamer of indien mogelijk buiten op ’t dakterras.

Vanwege de ruimte, het comfort en onze faciliteiten is ‘t Merthoes eveneens zeer geschikt als kleinschalige groepsaccommodatie.

Nieuwe gasten zijn welkom vanaf 15.00 uur. Op de dag van vertrek willen we graag weer om 11.00 uur over de kamer kunnen beschikken. Gasten beschikken over een eigen voordeur- en kamersleutel.

Is het in verband met omstandigheden onverhoopt nodig om te annuleren, dan vinden wij dat natuurlijk jammer, maar vooral vervelend voor u en brengen wij daarvoor geen kosten in rekening.

Er is ruime parkeergelegenheid op het terrein en fietsen kunnen veilig  gestald worden.

Contactgegevens

Edith & Nick
Marktstraat 14
6114 HS Susteren
Nederland
0651899829

 info@hetmerthoes.nl
 www.hetmerthoes.nl