Overnachten in Goirle


B&B Acacia!

Hartelijk welkom bij b&b AcaciaDe Bed & Breakfast, gelegen in het schilderachtige Goirle, is de ideale bestemming voor iedereen die even wil ontsnappen aan de dagelijkse drukte en wil genieten van een oase van rust en ontspanning.

Beschrijving: Ruime, luxe 2 onder een kap-woning, rustige ligging net buiten het dorpscentrum van Goirle. 5 km. van Tilburg en in de omgeving diverse recreatieparken zoals safaripark de Beekse Bergen bij Hilvarenbeek (15 km.) en de Efteling in Kaatsheuvel (18 km).. De Belgische grens ligt op slechts 7 km.
Onze locatie is een prima uitgangspunt voor prachtige wandelroutes door het heidegebied of voor het volgen van diverse knooppuntfietsroutes van de ANWB.

In de nabije omgeving: Bushalte 50m.; manege 1 km.; zwembad 2 km.; winkels 500m.; golfterrein 2 km. bowling 5 km en div. restaurants en uitgaansgelegenheden in het centrum van Goirle of Tilburg.
B & B Acacia biedt gratis parkeerruimte voor de deur of een afgesloten plaats voor uw fietsen..
Rookvrije slaapkamers - met televisie, ventilator en WIFI - op de eerste of tweede verdieping.
Eigen ingang en sanitair.en mogelijkheid tot het zetten van koffie en thee op uw kamer.(Gratis) Gekoelde dranken op voorraad

B&B Acacia
Albert en Jolanda
Acacialaan 48
5051 ZA Goirle

013 534 30 02
06 2341 6014

albertenjolanda@gmail.com
https://www.bogaerstalen.nl/acacia/