Overnachten in Umbrie


Casa Montemerlino

  • casa_montemerlino-3-3414
  • casa_montemerlino-11-7741
  • casa_montemerlino-1-8506
  • casa_montemerlino-2-1638
  • casa_montemerlino-22-1831
  • casa_montemerlino-21-2103
  • casa_montemerlino-18-1831
  • Slider_lungo_04
  • casa_montemerlino-19-1831
  • casa_montemerlino-14-1831


Umbrië; Prachtige, exclusieve, recent gebouwde villa op een heuvel en totale privacy op slechts 10 minuten rijden van het Etruskische dorp Bettona en met een wijds uitzicht over de Tiber vallei, op Assisi en Perugia.

Max 10 personen plus 2 baby's. Grote tuin met diverse terrassen, prachtige infinity pool van 7x13m. met pool-kitchen toilet en douche gelegenheid. Diverse barbecues en een Italiaanse Pizza oven. De keukens zijn zeer compleet ingericht met Quookers, vaatwasmachines en uitgebreid keukengerei, broodbakmachines. Appartement Lungo heeft een wasmachine en droger.

Het huis is ingedeeld in twee ruime appartementen; Lungo (4p) en Cappuccino (2+2p) en studio Espresso (2p). Ze zijn heel eenvoudig te koppelen. U kunt dus een deel van de villa huren of het geheel.

Er zijn horren, er is vloerkoeling en er zijn twee airco’s. Ook als u met 10 personen bent is er voldoende privacy door de diverse terrassen en de beplanting.

Kortom, een prachtige villa op een zeer bijzonere plek.

Ligging: Op een heuvel, op 10 minuten rijden van Bettona, een klein zeer rustig Etruskisch ommuurd dorp.

Prachtig gerestaureerd, het biedt je 2 kleine bars, meestal vind je er de lokale bevolking. Je vindt er een hotel met leuk restaurant, een historisch museum, een winkeltje voor wat kruidenierswaren en een "tavola calda" (warme snack).

Dichtbij in Passagio di Bettona is "Dulcinea" die u het beste ijs van Umbrië biedt.

In Torgiano een supermarkt en museum van wijn en olijfolie. Het heeft 12 restaurants. Onze favoriet is "il Siro".

Interessante historische plaatsen: Assisi, Perugia, Spello, Todi, Bevagna, Gubio.

Beroemd wijngebied: Montefalco.

Golf: Golf Club Perugia 18 holes, golftassen, trolley en golfwagen (URL HIDDEN) perugiaonline)

Prachtig meer: ​​Lago Trasimeno.

We houden van de omringende natuur, het uitzicht, de rustige vriendelijke mensen, evenals de uitstekende wijnen en het goed bereide eten. Umbrië is de Italiaanse regio die steeds meer mensen trekt. Mensen die op zoek zijn naar zijn oude mystieke wortels, zijn absolute rust, zijn prachtige natuurlijke schatten.

Ingebed tussen het landelijke Le Marche, de wereldberoemde regio Toscane en de Italiaanse hoofdstad Rome, is het de place to be voor veel reizigers die op zoek zijn naar kunst, lekker eten, natuur en rust.

Italiaanse feestdagen en festivals weerspiegelen de Italiaanse cultuur, geschiedenis en religieuze gebruiken. Sommige Italiaanse feestdagen zijn vergelijkbaar met de feestdagen die in veel andere delen van de wereld worden gevierd, terwijl andere uniek zijn voor Italië. Veel Italiaanse steden en dorpen vieren de feestdag van hun "Santo Patrono" (patroonheilige), die van plaats tot plaats verschilt.

In Italië is een "Sagra" een plaatselijk festival, vaak met eten, en vaak een historische optocht en sportevenementen: wanneer het sportevenement ook een historische recreatie is, zoals een steekspel of een paardenrace in kostuum of harnas, het wordt een "paleo" genoemd.

De verschillende Sagras vinden bijna altijd hun oorsprong op oude boerenmarkten.

Een Sagra is vaak gewijd aan een specifiek lokaal voedsel, en de naam van de Sagra omvat vaak dat voedsel; het scala aan gastronomische specialiteiten, verspreid over Italië, is verbluffend.

Afstanden:

30 minuten: Assisi, Perugia, Spello en Bevagna.

45 minuten: Montefalco (wijngebied), Todi of Lago Trasimeno.

30 minuten van Perugia Airport met vluchten van Transavia, RyanAir, Alitalia, Albawings en Blu-express.

Nederland: 1500-1600 km

Je hebt een auto nodig om bij het huis te komen.

Voor nadere info kunt u met ons contact opnemen via email arm.wittkampf@gmail.com of evt. telefoonnummer 0634202333

Op onze site ziet u meer foto’s www.casamontemerlino.com en een filmpje van een aantal jaar geleden vind u op Youtube: casamontemerlino


Casa Montemerlino
06084, Bettona PG, Italië
arm.wittkampf@gmail.com
http://www.casamontemerlino.com